A 101/2020. (IV. 10.) számú, “a veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről” szóló kormányrendelet 6. paragrafusa úgy rendelkezik, hogy “Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.”

A kormányrendelet értelmében a korábban nyelvvizsga hiányában igazolást kapott hallgatóink igényelhetik diplomájuk kiadását.

Az alábbi linken elérhető az a Wordben szerkeszthető igénylőlap, melynek kitöltésével, kinyomtatásával és aláírásával a diploma kiadása kezdeményezhető.

https://szentatanaz.hu/images/jelentkezesi_lapok_2020/igenylolap_diplomakiadas_nyelvvizsga_nelkul_rw.doc

A kitöltött, kinyomtatott és aláírt igénylőlap eljuttatható intézményünkhöz hagyományos postai úton is, de a járványhelyzetre való tekintettel inkább az elektronikus úton történő beküldést kérjük. Ez utóbbi esetben a kitöltött, kinyomtatott és aláírt igénylőlapot visszaszkennelve email-csatolmányként kérjük beküldeni a szentatanaz@szentatanaz.hu címre.

Kérjük, hogy az űrlaphoz mellékelje a személyi igazolványának másolatát is.

A diploma átvételének módjáról minden igénylővel külön egyeztetünk. Az Oktatási Hivatal utasítása értelmében első körben a 2006 után szerzett diplomák kiadása történik meg. A diplomakiadás ügyintézési idejét az oklevélnyomtatványok nyomdai elkészítése is befolyásolja, ezért az érintettek türelmét kérjük.

Linkajánló


Kapcsolat


H-4400 Nyíregyháza, Bethlen G. u. 13-19.
+36 42 597-600