;

A Főiskola képzési kínálata levelező tagozatra a 2022/23-as tanévre

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt levelező tagozatos képzéseinkre 2022. május 30-ig

Hittudományi Főiskolánk nem csak papneveléssel foglalkozik. Világi hívők körében is egyre többen érdeklődnek a teológia iránt vagy szeretnének szélesebb körű ismereteket szerezni egyházunk liturgikus lelkisége terén. A 2022/23. tanévben állami ösztöndíjas és önköltséges levelező munkarendű képzéseket hirdetünk az alábbi szakokon:

  • Katolikus teológus szak, osztatlan mesterképzés a teológia iránt érdeklődő világi híveknek (10 félév).

  • Katolikus hittanár–nevelőtanár osztatlan mesterképzés (8+2 félév). Azokat a jelentkezőket várjuk, akik hittanárok szeretnének lenni az Egyház szolgálatában.

  • Rövid ciklusú katolikus hittanár-nevelőtanár mesterképzés (2/4 félév) csak levelező munkarendben, önköltséges és állami ösztöndíjas formában is. A szak elvégzésével megszerezhető szakképzettség: okleveles katolikus hittanár-nevelőtanár, mely végzettség a különböző szintű hitoktatásra ad jogosítványt, valamint nevelőtanári állás betöltésére is feljogosít. A képzés időtartama az előképzettségtől függően: 2/4 félév. A képzésre az alábbi diplomák birtokában lehet jelentkezni: teológus, tanító, bármely szakos tanár, gyógypedagógus, óvodapedagógus, szakoktató.

Intézményünknek saját jelentkezési lapja van, mely ide kattintva letölthető.

A felvételi vizsgáról minden jelentkezőt írásban értesítünk. Bővebb felvilágosítás a Főiskola Tanulmányi Osztályán kérhető:

Nyíregyháza, Bethlen G. u. 13-19.

telefonon:42/597-602 és 30/4400001

e-mailban: tanulmanyiugyek@szentatanaz.hu

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!