;

Tantárgyfelvétel a Neptun tanulmányi rendszerben

Tisztelt Hallgatónk!

Főiskolánk 2022 februárjától bevezeti a Neptun Tanulmányi Rendszert. Ez azt jelenti, hogy tanulmányainak nyomon követése, a tantárgyfelvételek, és vizsgákra való jelentkezések Intézményünkben is a Neptun-rendszerben fognak történni. A Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskola Neptun rendszerének elérése: https://neptun.szentatanaz.hu/

A bejelentkező felületen, még a belépést megelőzően, a „Letölthető dokumentumok” között talál egy rövid leírást, amely segíti a jelen időszakban a tanulmányi rendszerben lévő feladatainak elvégzését, kérjük, ezt a belépés előtt töltse le/nyissa meg.

Jelentkezzen be a 2021/2022. tanév 2. félévére (az „Ügyintézés/Beiratkozás/Bejelentkezés” menüponton keresztül teheti aktívvá vagy passzívvá az adott félévet).

Ezt követően kerülhet sor a féléves tantárgyak felvételére a „Tárgyak/Tárgyfelvétel” menüpontban a tárgyak listázása gomb megnyomása után.

Mivel a 2. félév szorgalmi időszaka 2022. február 7-ével kezdődik, így a bejelentkezésre és tantárgyfelvételre 2022. február 5-én 24.00 óráig van lehetőség.

Amennyiben bármilyen nehézségbe ütközik, kérem keresse a TO-t bizalommal.