konferencia

A Milánói Egyetemen folytatódik a Nyíregyházán elkezdett munka

A milánói Università Vita-Salute San Raffaele 2023. november 27-28-án workshopot rendez az I. Niceai Zsinatról.

A 2023. évi Magyar Tudomány Ünnep főiskolánkon

A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola az országos eseménysorozathoz kapcsolódóan 2023. november 7-én rendezte meg a Magyar Tudomány Ünnepét, melynek mottója ebben az évben: „Gyógyulás és megváltás a vallás és a tudomány párbeszédében” volt.

A Magyar Tudomány Ünnepe programja főiskolánkon

A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola a Magyar Tudomány Ünnepe országos rendezvénysorozathoz kapcsolódóan 2023. november 7-én konferenciát szervez Gyógyulás és megváltás a vallás és a tudomány párbeszédében címmel. A plenáris előadást dr. Horváth Zsolt András, neonatológus, csecsemő- és gyermekgyógyász, a Szent Lukács Görögkatolikus Integrált Gyermekrehabilitációs és Szociális Központ vezetője tartja Gyógyítás: küzdelem, művészet és a csodák címmel.

Egyháztörténészek IX. Országos Találkozója főiskolánkon

Június 15-16-án az Egyháztörténészek IX. Országos Találkozójának adott otthont a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola.  A találkozó panelbeszélgetéseinek középpontjában ebben az évben a „bemutatható egyháztörténet”, vagyis az emlékhelyek, múzeumok és gyűjtemények szerepe, valamint múzeumpedagógiai jelentősége állt.