felvételi

„Végre olyat tanulok, ami érdekel” – interjú Buzsiczki István hittan–történelem szakos hallgatóval

Buzsiczki István a Szent Atanáz-főiskola és a Nyíregyházi Egyetem között ingázik. Elsőéves hittan–történelem szakos hallgatóként eleinte nehézségekbe ütközött, de az első félév elvégzése után megtalálta a helyét mindkét intézmény falai között.

„A lelki béke megtalálása és megtartása a legnagyobb kincsünk” – Interjú dr. Szilágyi Bernadettel

Dr. Szilágyi Bernadett ügyvédként dolgozik. Régóta dédelgetett vágya volt pszichológiát tanulni, emellett gyakorló katolikusként a hittel kapcsolatos kérdéseire is folyamatosan keresi a válaszokat. A 2023 szeptemberében először induló pasztorális tanácsadás mesterszak elsőéves hallgatójaként úgy érzi, hogy ezért nem is kerülhetett volna jobb helyre, ahol e két területtel egyszerre foglalkozva tanul új dolgokat önmagáról, a többi emberről és istenhitéről is.

Pasztorális tanácsadás - Új mesterszak

Szeptember 16-ig lehet jelentkezni pasztorális tanácsadás és  szervezetfejlesztés mesterszakunkra. A szakról Seszták István atya, a rektori tanács tagja beszél mellékelt videónkban.

Pótfelvételi 2023

Főiskolánk remek lehetőséget kínál azoknak a jelentkezőknek, akik a ponthatárok július 26-i kihirdetése után nem kerültek be a vágyott felsőoktatási intézménybe. Szeptember 16-ig lehet jelentkezni képzéseinkre a 2023/2024. tanévre.