mesterszak

„A lelki béke megtalálása és megtartása a legnagyobb kincsünk” – Interjú dr. Szilágyi Bernadettel

Dr. Szilágyi Bernadett ügyvédként dolgozik. Régóta dédelgetett vágya volt pszichológiát tanulni, emellett gyakorló katolikusként a hittel kapcsolatos kérdéseire is folyamatosan keresi a válaszokat. A 2023 szeptemberében először induló pasztorális tanácsadás mesterszak elsőéves hallgatójaként úgy érzi, hogy ezért nem is kerülhetett volna jobb helyre, ahol e két területtel egyszerre foglalkozva tanul új dolgokat önmagáról, a többi emberről és istenhitéről is.

Pasztorális tanácsadás - Új mesterszak

Szeptember 16-ig lehet jelentkezni pasztorális tanácsadás és  szervezetfejlesztés mesterszakunkra. A szakról Seszták István atya, a rektori tanács tagja beszél mellékelt videónkban.

Keresztény egyház- és művelődéstörténet

Szeptember 16-ig lehet jelentkezni keresztény egyház- és művelődéstörténet mesterszakunkra. A szakról Gyurkovics Miklós rektorhelyettes beszél mellékelt videónkban.

 

Összehasonlító vallástörténet – alkalmazott kulturális tanulmányok MA szak indul a 2023/24. tanévben

Új mesterszak indul a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola, az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem és az AVICENNA Közel-Kelet Kutatások Intézete együttműködésében a 2023/2024. tanévben. A képzésre 2023. augusztus 30-ig lehet jelentkezni.